X

Afspraak maken

Afsprakenspreekuur

Wist u dat u ook online een afspraak kunt maken of herhaalmedicatie kunt bestellen? Dit kan makkelijk en betrouwbaar via http://www.mijngezondheid.net. U kunt een afspraak maken nadat u heeft ingelogd met uw DigiD. 

Tevens kunt u een afspraak maken via de assistente. Dit kan tussen 8.00 en 10.00 uur.

De afspraken worden door een assistente ingevoerd op spreekuurtijden. Het is dus niet altijd mogelijk om buiten werk of school te plannen. Wilt u een afspraak vooruit plannen dan is dat uiteraard ook mogelijk. Bijvoorbeeld bij al langer bestaande klachten of als u rekening moet houden met werk of mantelzorg. Het is dan raadzaam om daarvoor niet op maandagochtend te bellen, aangezien de telefonische drukte dan meestal erg groot is.

Om de spreekuren efficiënt te kunnen plannen zal een doktersassistente vragen naar de reden van het consult. Voor afspraken reserveren wij 10 minuten. Denkt u meer tijd nodig te hebben, geef dat dan aan bij het maken van de afspraak, dan kan er een dubbele afspraak gemaakt worden. Door bij het maken van de afspraak te vragen naar de reden van uw komst, kan de assistente de urgentie van de afspraak bepalen.

Als u verwezen wordt naar een andere hulpverlener (bijv. specialist, psycholoog, fysiotherapeut), dan wordt de verwijsbrief elektronisch verstuurd naar het ziekenhuis, of krijgt u de verwijsbrief mee.

Afspraak annuleren

Belt u de doktersassistente tijdig als een gemaakte afspraak niet door kan gaan. Iemand anders kan dan op uw tijdstip komen. Bij het verzuimen van een consult zonder 1 uur van te voren af te bellen worden de gemaakte kosten in rekening gebracht.

Ochtendspreekuur dokter Jurat

Het is mogelijk om bij dokter Jurat een afspraak te maken op het ochtend spreekuur.

Het ochtendspreekuur is een extra service voor de patiënten voor wie het lastig is om overdag naar de praktijk te komen.

Het ochtendspreekuur is donderdag en vrijdag van 07:00 uur tot 08:00 uur. Vanaf 08:00 uur begint het ‘normale’ spreekuur.

Het ochtendspreekuur is uitsluitend op afspraak. Een afspraak kunt u dagelijks maken tussen 08:00 en 10:00 uur via de assistente. Tijdens het ochtendspreekuur is de assistente niet aanwezig. De balie is dan niet open. De praktijktelefoon wordt dan niet opgenomen.